About me

Mijn naam is Elisabeth en ik ben 22 jaar.

Hoewel ik jong ben van lichaam hoor ik weleens van mensen dat ik volwassen ben van geest. 

In deze blog laat ik je binnenkijken in mijn gedachten maar vooral in mijn doen en laten, dingen die ik leuk vind trendwatching, zaken waar ik mee bezig ben, gezond eten/diëten en het starten met sporten, wat btw niet zo makkelijk is als het lijkt.

Sinds mijn geboorte ben ik nooit echt het slanke populaire meisje geweest, ik heb altijd moeten vechten voor mijn lijn, en dat is jammer genoeg nog altijd een kromme. 

Hoewel ik sociaal, vriendelijk en behulpzaam be, ben ik toch ook vaak alleen. En al vind ik dat niet altijd even erg, toch voel ik de ogen staren en branden ze als het ware op mijn huid. En dat gevoel geeft me angst en maakt me onzeker.

Daarom ben ik voor de zoveelste keer op dieet en ben ik begonnen met start-to-run samen met mijn vriend.

Ik hoop dat ik hierdoor ooit mijn zelfvertrouwen terugwin en mijn onzekerheid zal vergeten.

Het verschrikkelijkste in deze maatschappij vind ik dat mensen denken dat omdat je een maatje 44 hebt dat je ook direct te veel en te ongezond eet. En niets is minder waar in mijn geval. Ik eet graag verse groenten, en eet niet meer dan de gemiddelde mens.

En toch blijft dat maatje 38 te klein.

Mijn blog heet Blondie ondanks dat ik donkerbruin haar heb. Dit is voor mij een beetje symbolisch. Ik werk en doe mijn best om een nieuwe betere versie van mezelf te worden en wie weet hoort daar ook een ander kleurtje bij.

Buiten diëten en sporten, studeer ik en speel ik toneel.

Ik studeer Cross Media Management op de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen.

Deze richting bestaat nu al een aantal jaar en toch blijft iedereen vreemd opkijken als ik de naam van mijn studierichting zeg. Dus voor de mensen die daarbij horen, het is het beste te vergelijken met een soort digitale marketing. Dus inderdaad ik zit niet alleen op Facebook voor mijn plezier ;).

Ik zei daarnet dat ik ook toneel speel. Ik speel momenteel bij Arti-Shock, ofwel Artiesten Shockeren. Wij treden 2 keer per jaar op nl. In april en in november. We repeteren daarvoor gedurende een paar maanden 2 keer per week, meestal op maandag en woensdag.

Voor die toneelkring ben ik ook verantwoordelijk voor de affiches, programmaboekjes, inkomkaarten en binnenkort de website! Creatief zijn zit nu eenmaal in de familie 😉

Mijn grootvader, ik noem hem Bobo, is vroeger etalagist geweest. Hij is dus ook heel creatief, kan heel mooi tekenen en is ook super handig. Sinds de computer is hij altijd up-to-date gebleven en is hij zelf ook een Photoshop wonder. Hij is dan ook vaak mijn hulplijn wanneer er iets niet lukt.

Mijn vader is zelf ook heel handig. Hij is creatief, kan ook goed overweg met photoshop, maakt dingen voor in de tuin, etc. maar hij is een typische dromer. Hij heeft heel veel leuke ideeën maar werkt ze jammer genoeg niet altijd af.

Maar ik denk dat je nu wel een beeld gekregen hebt van mijn creatieve kant van de stamboom. 😉

Mijn grootmoeder, Mimi, is dan weer mijn hulplijn als ik wil koken. Zij heeft vroeger samen met mijn grootvader een restaurant gehad. Zij maakt dus heel lekkere dingen klaar en is, bij wijze van spreken, mijn wandelend kookboek.

Mijn mama bel ik voor vanalles, om taken na te kijken, om iets te vertellen dat ik gezien of gedaan heb, voor vragen,… voor alles en niets dus.

Mijn vriend, Thomas, helpt me ook bij verschillende dingen. Hij steunt mij tijdens het dieet en doet solidair mee. Hij gaat mee sporten op mijn niveau ook al zou hij veel verder kunnen starten, hij is er als er problemen zijn op school of ergens ander. Hij is er voor alles. (En krijgt waarschijnlijk een dikke nek als hij dit leest. 😉 )

Thuis heb ik ook nog een trouwe hond Snoopy en 2 katten, Bijoux en Toulouse.

Zo nu weet je bijna alles over mij en kan je beginnen met mijn blog te lezen. Ik zal je up-to-date houden met mijn sportprestaties, trends bespreken,…

En geef je zo een kijk in mijn leven.

xXx

E.