My happy place <3

Een plaats waar ik me volledig thuis voel, waar ik tot rust kom en ik nooit beu word?

DISNEYLAND!!

Ik hou van Disneyland, Disneyfilms, Disneyknuffels, kortom als er het woord Disney aan te pas komt ben ik er fan van!
Ik ben opgegroeid met een voorliefde voor het sprookjesachtige park. Sinds de opening van Disneyland Parijs in 1992 zijn mijn ouders en grootouders vaste bezoekers. Ik was nog maar net geboren en hop daar gingen we weer.

Wanneer we naar Disneyland gaan is er een vaste traditie aan verbonden. We rijden altijd langs Kortrijk en stoppen steeds in het zelfde wegrestaurant voor een lekker ontbijt. Ik ben dan ook teleurgesteld als het dicht of als het volzet is.

Ik krijg vaak de vraag of ik Disney niet beu word en mijn antwoord is heel simpel, nee. Ik geniet van de kleine dingen, terwijl sommige anderen enkel van de attracties zouden genieten. Aan elk detail hebben ze gedacht, van het geluid van een douchende Mickey tot de kledij van de attractie operatoren.

Maar wat helemaal fantastisch is? De parade!! Het moet een zalig gevoel geven om daarin mee te lopen en naar alle kleine (en grote kinderen –> me) te zwaaien en mee te dansen op de muziek. Ik vind het prachtig en krijg elke keer opnieuw waterachtige ogen.

2 jaar geleden op 28 April 2014 is mijn petekind Alyssa geboren. Sindsdien heb ik een excuus om nog meer naar daar te gaan. En al helemaal omdat haar mama ook een mega Disney fan is!! Je zou zelfs zeggen dat sisters from another mister zijn. En aangezien kinderen tot hun 3 jaar gratis zijn, hebben we dit jaar een abonnement genomen.

200€ voor zoveel bezoeken als je wilt + korting in de winkels (nog meer shoppen) + korting op het eten + korting op de hotels. Kortom –> geen geld dus.

Disney is mijn happy place, een plek waar ik tot rust kan komen en die ik beter ken dan de buurt waar ik woon.

Dus moest je eens naar daar gaan maar er nog nooit geweest bent? Geen probleem ik kan u perfect door heel het park gidsen!

xXx

E.