Run Forest, RUN !!

Ik moest dringend beginnen sporten maar omdat ik slechte knieën heb is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Ik moest gemotiveerd geraken en dat lukte langs geen kanten. Tot ik op internet las dat het Disney half marathon weekend sinds dit jaar ook in Parijs is. Als grote Disneyfan heb ik mij dan ook direct samen met een vriendin ingeschreven. 

Ik had mijn motivatie dus gevonden. 24 september 2016 loop ik 5km door Disneyland Parijs. Maar ik kon nog geen 100m lopen dus moest ik echt wel beginnen trainen. Ik heb online een schema gevonden dat perfect is voor mijn niveau: From coach to 5k. De eerste week moet ik een halve minuut lopen en 3 minuten stappen en dit 6 keer. en na 12 weken zou ik 30 minuten kunnen lopen.

Omdat ik al een tijdje van plan was om te sporten, had ik al een nieuwe sportbroek gekocht in het Wijnegem Shopping Center. Uiteraard met allemaal Mickey en Minnies op. 

Nu ben ik helemaal klaar om te beginnen. Ik hoop dat het me lukt en anders ga ik serieus afzien in september 😉

Ik hou jullie op de hoogte.

xXx

E.